Мебел: Клуб Маса Со Фиоки

Клуб Маса Со Фиоки

8995.00 МКД | 12995.00 МКД

Во залиха: 4 (Продадени: 64)

Димензии на масичката: 100x48x42cm

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Уникатна и апсолутно модерна клуб масичка која тотално ќе се вклопи во секаков амбиент во Вашиот дом. Ќе додаде дополнителна доза на уникатност и елеганција, а воедно и ќе ви овозможи дополнително место за складирање на најпотребните работи во двете вградени фиоки кои ги поседува.
Дизајнот е уникатен и едноставен, со цел да се вклопи во секаков амбиент. Направена е од квалитетно дрво, што нуди издржливост и висок квалитет.
-Дизајнот е со две нивоа, што значи дополнителен простор за искористување.
Со леснотија ќе можете да ја вклопите во отворен или затворен амбиент.
Димензии на масичката: 100x48x42cm

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.