Мебел: Полица за Книги со Фиока

Полица за Книги со Фиока

3995.00 МКД | 5495.00 МКД

Во залиха: 6 (Продадени: 55)

Димензии на полицата: 148x37x18cm

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Скоро во секој дом има книги, а тие се едни од проблематичните предмети затоа што во најголем дел од случаите се големи и зафаќаат премногу простор. Затоа е потребно посебно место во домот што ќе биде резервирано само за нив.
Со помош на иновативната и уникатна полица за книги, ќе можете со голема леснотија да ги поставите сите книги на потребното место без притоа да се грижите дали тие се големи или мали и колку простор ќе зафаќаат. Оваа полица е специјално дизајнирана да одговори на сите Ваши потреби, Ваше е само да и го најдете идеалното место во домот и да ја поставите.
Дизајнот е уникатен и наликува на разгрането дрво, а воедно кога ќе ја поставите во просторијата, таа добива дополнителна доза на елегантност и префинетост. Со помош на уникатниот и едноставен дизајн, ќе можете да ја поставите во било каков амбиент, а таа совршено ќе се вклопи во истиот.
Одлична е за поставување во дневниот престој каде што го поминувате поголемиот дел од денот, во работната соба како дополнително место за Вашите книги и документи, во детската соба на Вашето дете, па дури и во отворен простор како балкон или градина.
Димензии на полицата за книги: 148x37x18cm

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.