Мебел: Сет од 3 маси BF69

Сет од 3 маси BF69

2995.00 МКД | 3995.00 МКД

Во залиха: 5 (Продадени: 98)

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Ногарки изработени од 100% природно дрво, кои можете да ги користите безбедно многу години.
Горните плочи се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
Се монтира со рачно зашрафување на ногарките за горната плоча без потреба од дополнителен алат.
Димензии: Ø35x47cm | Ø35x49cm | Ø35x51cm

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.