Мебел: Работно Биро BF59 Кафено 2

Работно Биро BF59 Кафено 2

3995.00 МКД | 4995.00 МКД

Во залиха: 6 (Продадени: 101)

Биро со метална конструкција BF59

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Димензии: 60x90cm Висина: 75cm
Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.
Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.