Мебел: Работно Биро BF175 Кафено 2

Работно Биро BF175 Кафено 2

5995.00 МКД | 7995.00 МКД

Во залиха: 7 (Продадени: 87)

Биро со метална конструкција BF175

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Димензии: 60x120cm Висина: 75cm
2 отворени полици за складирање од десната страна
Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.
Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.