Мебел: Полица BF42 Кафена

Полица BF42 Кафена

5595.00 МКД | 7995.00 МКД

Во залиха: 7 (Продадени: 111)

Полица со метална конструкција BF42 Кафена - Димензии: 66x34x160cm

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Димензии: 66x34x160cm
Длабочина на полиците: 30cm
Растојание помеѓу полиците: 33.5cm
Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.
Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.