Мебел: Дрвена Полица BF130

Дрвена Полица BF130

3995.00 МКД | 5595.00 МКД

Во залиха: 5 (Продадени: 70)

Дрвена Полица - Димензии: 56x20x169cm

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Димензии: 56x20x169cm
Растојание помеѓу полиците: 31cm
Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.