Мебел: Работно Биро Со Фиоки

Работно Биро Со Фиоки

8995.00 МКД | 11995.00 МКД

Во залиха: 6 (Продадени: 49)

Димензии: 120x72x50cm (Фиоки: 12cm)

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Дополнете го Вашиот работен простор со новото практично и супер модерно работно биро со две фиоки.
Работната површина секогаш треба да биде средена и со обезбедена голема површина специјално за Вашиот лаптоп, документи, помошна ламба, декоративно цвеќе, фотографија и сл.
Сето тоа можете да го имате благодарение на оваа иновативно и практично работно биро што Ви овозможува голема работна површина за да ги собере сите потребни работи, плус две дополнителни фиоки кои ќе Ви послужат како дополнителен простор за складирање.
Бирото е изработено од високо квалитетно дрво, што овозможува долготрајност, стабилност, квалитет и издржливост.
Дизајнот е специфичен и уникатен, со заоблени агли кои даваат дополнителна убавина и естетика на целата соба.
*Исто така бирото е одличен избор како работна површина во секоја детска соба, каде што се пишуваат домашни задачи и на детето му е потребен посебен дел специјално за неговите потреби.
Димензии на работното биро: 120x72x50cm
Димензии на фиоки: 12cm

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.