Мебел: Биро BF46

Биро BF46

3995.00 МКД | 5995.00 МКД

Во залиха: 9 (Продадени: 78)

Димензии: 60х105х70cm

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Димензии: 60х105х70cm
Ногарки изработени од 100% природно дрво, кои можете да ги користите безбедно многу години.
Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со 0.8mm ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
Се монтира со рачно зашрафување на ногарките за горната плоча без потреба од дополнителен алат.

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.