Мебел: Работно Биро Со Полици

Работно Биро Со Полици

14995.00 МКД | 18995.00 МКД

Во залиха: 5 (Продадени: 67)

Работно Биро со Полици

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Мебел

Дополнете го Вашиот работен простор со новото практично и супер модерно работно биро со полици Nest.
Работната површина секогаш треба да биде средена и со обезбедена голема површина специјално за Вашиот лаптоп, документи, помошна ламба, декоративно цвеќе, фотографија и сл.
Сето тоа можете да го имате благодарение на оваа иновативно и практично работно биро и неколкуте полици што Ви овозможува голема работна површина за да ги собере сите потребни работи, плус полици кои ќе Ви послужат како дополнителен простор за складирање на најразновидни работи.
Бирото е изработено од високо квалитетно дрво, што овозможува долготрајност, стабилност, квалитет и издржливост.
Дизајнот е специфичен и уникатен, кој дава дополнителна убавина и естетика на целата соба.
*Исто така бирото е одличен избор како работна површина во секоја детска соба, каде што се пишуваат домашни задачи и на детето му е потребен посебен дел специјално за неговите потреби, или како работна површина како целина во канцелариски простор.

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.