Детски Мебел: Детска Клацкалка KID 2

Детска Клацкалка KID 2

4595.00 МКД | 6995.00 МКД

Во залиха: 3 (Продадени: 22)

Д: 44 cm x Ш: 52 cm x В: 62 cm

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Детски Мебел

Димензии: 44 х 52 х 62 cm
висина на седечки дел: 29 cm
издржливост: дo 40kg
Боја: Како на сликата
Изработка: Изработена од виткано дрво од бреза, метална рамка за задниот дел и квалитетен памучен мебел-штоф.

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.