Intex Базени: INTEX 305x76

INTEX 305x76

6995.00 МКД | 7995.00 МКД

Во залиха: 5 (Продадени: 67)

INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа

Бесплатна достава до вашиот град.

  Производот е на попуст. Од попустот преостануваат уште:


Количина
Категорија: Intex Базени

INTEX ЕАSY SET 305 x 76 cm, базен на надувување со филтер пумпа . Димензии: 305цм дијаметар, 76цм висина. Капацитет 3.583 литри (80% наполентост на базенот), тежина 9кг, Капацитет на филтер пумпа: 1.250 литри на час (330 gal), Моќност 30W. Потребно е 2-4 часа да работи филтер пумпата во едно деноноќие како би ја прочистила водата од нечисотии. Дополнитлно би ви требало и дозер со Хлорна таблета за хлорирање на водата и прочиствување од бактерии (една таблета на 2-4 недели во зависност од големината на базенот)

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.